ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Τα θεατρικά κείμενα που παραθέτω έχουν ανέβει σε θεατρικές σκηνές και είναι μόνο για ανάγνωση. Αναλυτικά δείτε στο μενού "Τα έργα μου". Αν ενδιαφέρεστε για προτάσεις συνεργασίας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να έρθουμε σε συνεννόηση. Σας ευχαριστώ πολύ!
Κώστας Δίγκας

OVERDOSE

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το μεγαλύτερο μέρος από το θεατρικό έργο “Overdose”. Η παράσταση που πραγματοποιήθηκε το 2004 δεν έχει βιντεοσκοπηθεί. Καλή ανάγνωση.
Κώστας Δίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΨΕΜΑΤΑ

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το μεγαλύτερο μέρος από θεατρικό έργο “Ψέματα”. Παραστάσεις: 2004, 2015, 2016. Οι παραστάσεις είναι βιντεοσκοπημένες. Καλή ανάγνωση.
Κώστας Δίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Ο Κόσμος Πάνω Από Τη Θάλασσα

Εάν είδατε την ταινία μέσα σε αυτές τις ιστοσελίδες μπορείτε να διαβάσετε και το διήγημα που αποτέλεσε την ιδέα για να δημιουργηθεί η ταινία. Ο τίτλος του διηγήματος είναι “καφέ μπαρ το ψαρ” Καλή ανάγνωση.
Κώστας Δίγκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Παλιά κουρδιστήρια

Τα παλιά κουρδιστήρια είναι ένα διήγημά μου που ευελπιστώ να είναι η επόμενη ταινία μου μικρού μήκους. Παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες σαν εγχείρημα, όμως πιστεύω πως θα ολοκληρωθεί μέχρι το 2023. Καλή ανάγνωση του διηγήματος.
Κώστας Δίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ